luni, 17 iunie 2013

E simplu sa urasti...

  E atat de usor sa transformi ceva frumos intr-o mocirla jegoasa, nu? Ia de exemplu un iaz decorativ si incearca sa-l tii curat fara sa pui nici un pic de efort in intretinerea lui: o sa se umple de praf si rahat de pisica (sau orice alt tip de rahat preferi...nu am facut experimentu' inca).

 Cum ar fi daca iazu, transformat peste noapte in mlastina dihoreasca, se trezeste intr-o zi sa iti vorbeasca si sa iti spuna cum tu esti proprietarul lui preferat, ca vrea sa iti fie cel mai bun prieten si ca vrea sa iti dedice o balada in Fa Dorian? Eu sincer m-as enerva si i-as da cu ceva in cap, sa-i vina mintile la loc, ce dracu', doar nu traim in secolu 14 sa-mi scrie o balada modala...macar daca stia sa cante la luta sau clavecin (scuzati analogia).

 Ca sa facem situatia si mai "Awkwaaaard" (a se citi cu vocea orcarei persoane care foloseste neologisme "hip" ca sa sune mai mainstream...hopa.) cum ar fi sa aflii ca mocirla asta apoasa nu a fost niciodata curata? Ca imaginatia ta a curatat-o si a facut-o sa arate ca o fantana arteziana din Portul Dubai numai ca apoi, din lipsa de antrenament sa o reduca la o mlastina a la marginea Techirghiolului.
Cum ar fi daca nenorocirea asta de balta ar fi de fapt un iaz normal, intretinut ca toate iazurile si singurul motiv pentru care a aratat vreodata altfel a fost, din nou, imaginatia ta...

Mda...hai ca am ramas fara carbuni, si ca sa va las cu o melodie:





Piss out.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu