marți, 23 noiembrie 2010

My Only Concern is....

Yo' hommies....Wait WHAT? vroiam sa zic Salut,dudez.
   Nu demult vorbeam cu un preten despre America ca (caca) stat/conducere/politica si (cum altfel) "Conspiratii"
,bine,o sa fiu sincer : Discutia a inceput de la faptu ca l-a apucat pe el o toana cam ciudata legata de faptu ca Marijuana n-ar trebui interzisa in Europa doar pt ca America a avut niste probleme cu ea.
  Idea era ca canepa(caca din nou) era folosita in zeci de mii de metode pe langa "drogu' " p.p.z chestie care i-a cam deranjat pe unii si pe altii in America.Si uite asa ,in 6 luni canepa a ajuns de la medicament la "Iarba Diavolului" statut pe care il are si azi...in fine nu sunt un mare fan al subiectului.
  Cum ziceam :America, tara in care toti (sau o mare parte din noi) vor sa traiasca,si in acelasi timp tara pe care tot noi o criticam si o acuzam (pe drept,ce-i drept)...pana acum imi aduce aminte de Romania...bine, fara: Engleza,bogatie suprema,independenta totala,super-armata si in general fara partea cu Super-puterea-mondiala...deja nu mai seamana,nu? Nu.
Si totusi uite ca Romanica cu tota istoria noastra mareata,tara noastra mai mult decat frumoasa si destul de bogata ca sa ne facem noi traiu' zilnic e uitata.
De ce?
Stim cu totii de ce dar chipsurile cu sare branza si otet pe care le mananc acuma sunt prea gretoase ca sa nu o mai zic odata+e Eye of the tiger pe Rock fm si ma face sa ma simt mare gigi-muschi)
Din cauza cacatilor care ne conduc tara de 50 de ani,Tiganilor care ne trag spre 0 absolut prin incultura lor si lipsa lor de respect pentru tara in care,pana la urma,isi tirsaie ei curu cel mare si placat cu aur de 9Kacate(Karate pardon), din cauza jegurilor care ne vand tara pe nimic in fiecare zi ...(gata cu cipsurile alea ca ma ia durerea de cap si s-a si terminat Eye of the tiger).
   In fine io am fost norocos...(si sper ca voi mai fi pentru ca cum (caca) termin facultatea sunt basti! in America...de preferat L.A dar ma multumesc si cu un NY  micut acolo)...altii nu sunt asa norocosi si sper ca ce zic astia (de aici mere la deal) e mai mult sau mai putin adevarat.
  O da ...Apropo! mi-am gasit bassisit si o chitara a doua ...din pacate sunt amandoi nuubi...nu ca io as fi zmeu zmeilor dar am mai avansat si io ceva in 3 luni ...asa e...cand ai timp sa scrii pe blog inseamna ca ai cam toata ziua sa exersezi.
Acestea fiind zise nu cred ca o sa reusesc sa ii invat Hangar 18 pana la sfarsitu lunii viitoare...mai degraba le-as arata Ten words...:p
  AAAA bagamiasi picioarele in ele de cipsuri cu otet cine le-a inventat si p'astea ...aia e din greseli invata omu ca Vinegar nu e o planta ci OTET.
nu am pus poze azi ca se pare ca tot netu e in renovare....adik nu mere.
和平進行

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu